Geräte und Zubehör
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Salmon, Carrots and Beans
-
cayenne pepper½ - 1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)4
-
carrots cut in pieces (approx. 2 mm)200 g
-
flat green beans halved250 g
Mango Sauce
-
ripe mangoes cut in pieces (approx. 3 cm)250 g
-
brandy50 g
-
curry powder1 tsp
-
water300 g
-
double cream100 g
-
plain yoghurt120 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh parsley (optional) leaves only, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
37 g
Brennwert
2144 kJ /
513 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 Std. 5 Min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min