Geräte und Zubehör
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 porties
Zutaten
-
eieren6
-
water800 g
-
zout½ tl
-
instant dashipoeder (zie variatie)½ tl
-
sojasaus2 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
varkensgehakt (optional)100 g
-
verse shiitake in schijfjes, of om het even welke kleine paddenstoel in schijfjes30 g
-
6 surimisticksmiddelgrote rauwe garnalen, gepeld6
-
bevroren doperwten (25 g)30
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
576 kJ /
138 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Guacamole
5 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Knapperige chocolade stokjes
55 Min
Ananaspakketjes
1 Std.
Rudolphs Mocktail
30 Min
Dille en feta flatbread
1 Std. 20 Min
Sacher taart
3 Std.