Geräte und Zubehör
Apples with cider sabayon sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)1 ½ tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
white sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry alcoholic cider (see Tips)160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
5 g
Brennwert
969 kJ /
232 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
White balsamic reduction
40 Min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 Min
Chai tea
15 Min
Chilli con carne
45 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Adobo beef
1 Std. 10 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Classic mushroom risotto
30 Min