Geräte und Zubehör
Koolsoep
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
786 kJ /
188 kcal
Fett
10.6 g
Ballaststoffe
5.9 g
Kohlenhydrate
17.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Borscht
50 Min
Minestrone
45 Min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Veelzijdige stevige soep
50 Min
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Havertaart
Keine Bewertungen
Zachte bloemkoolsoep
50 Min