Geräte und Zubehör
Mosterd-dillesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
1 beker
Zutaten
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 beker
Eiweiß
10 g
Brennwert
8541 kJ /
2041 kcal
Fett
211 g
Ballaststoffe
2.6 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bearnaisesaus
15 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Peren in rode wijn
5 Std.
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Fruitige saladedressing
5 Min
Zoete of hartige pannenkoeken
35 Min
Frambozen - limoensorbet
Keine Bewertungen
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min