Geräte und Zubehör
Eenvoudige appeltaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
ongezouten boter om in te vetten
-
1 vel bladerdeeg, reeds uitgeroldfilodeeg4 vellen
-
melk400 g
-
eierdooiers3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
kaneel1 tl
-
appels (alle soorten) (bv. Renet), geschild, klokhuis verwijderd en in vier gesneden400 g
-
citroen geraspte zeste en sap1
-
bloemsuiker naar believen om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
828 kJ /
198 kcal
Fett
33 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Quiche lorraine
50 Min
Appeltaart
1 Std.
Citroenkoekjes
Keine Bewertungen
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen
Quinoasalade
40 Min
Havertaart
Keine Bewertungen
Aalsterse Vlaai
1 Std.