Geräte und Zubehör
Gezouten-Karamelijs
Zubereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 porties
Zutaten
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porties
Eiweiß
7 g
Brennwert
2034 kJ /
486 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sushi donuts
50 Min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Brownies
50 Min
Lang rijzende pizza
Keine Bewertungen
Lemon curd
20 Min
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Karamelpoeder
1 Std.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Baba met rum
Keine Bewertungen
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min