Geräte und Zubehör
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
40 stuks
Zutaten
-
kerstomaten (Ø 3 cm)40
-
lucht gedroogd gezouten ham in sneetjes (bv. Prosciutto)80 g
-
verse geitenkaas120 g
-
ricotta120 g
-
fijn zout¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1 g
Brennwert
78 kJ /
19 kcal
Fett
1 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Feesttafel
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tzatziki
20 Min
Aardbeiendaiquiri
10 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Mousse van tonijn
10 Min
Forelmousse
5 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min