Geräte und Zubehör
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
30 sneetjes
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)80 g
-
verse rozemarijn enkel de naaldjes4 takjes
-
tarwe300 g
-
maanzaden50 g
-
melk250 g
-
boter in stukken40 g
-
zout½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen kardemom1 tl
-
boter
-
bloem om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
3 g
Brennwert
314 kJ /
75 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
1.7 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kado's uit eigen keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Vanillesuiker
72 Std.
Haverkoekjes op een stokje
1 Std. 30 Min
Citrus lekkernij
50 Min
Abrikozenlikeur
30 Min
Gekruide noten
45 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
Basilicumpesto
10 Min
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min