Geräte und Zubehör
Kleine aspergeflans
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17.8 g
Brennwert
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Fett
23.2 g
Ballaststoffe
2.2 g
Kohlenhydrate
5.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Choronsaus
20 Min
Matzeballen
Keine Bewertungen
Curry-wortelbrood
1 Std. 5 Min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Mango mojito
15 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min