Geräte und Zubehör
Viscurry
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
25 g
Brennwert
1490 kJ /
359 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
4.1 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cookidoo® Aan tafel 2021
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Snel op tafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Rijstsalade
1 Std.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Risotto bolognese
45 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min