Geräte und Zubehör
Mosselen in kruidige tomatensaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie85 g
-
½ tl gedroogde pepervlokken, volgens smaakgemalen cayennepeper volgens smaak½ tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt in de schaal1000 g
-
gehakte tomaten, uit blik of vers200 g
-
droge witte wijn100 g
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6 g
Brennwert
1076 kJ /
257 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
1.1 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geraspte Wortelsalade
10 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Kippenbouillonpasta
45 Min
Minestrone
45 Min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1 Std. 20 Min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Forelmousse
5 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min