Geräte und Zubehör
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
kalkoenlapjes10
-
sjalot1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd200 g
-
gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken250 g
-
water700 g
-
melk150 g
-
bloem20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
51.5 g
Brennwert
2130 kJ /
509 kcal
Fett
30.5 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
7.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Hazelnootijs
Keine Bewertungen
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min