Geräte und Zubehör
Gorgonzola spread
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
6 porties
Zutaten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten ongebrand30 g
-
gorgonzola (blauwe kaas) in stukjes120 g
-
roomkaas200 g
-
cognac1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
1269 kJ /
303 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
0.4 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Favorieten uit Nederland
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Perzik Bellini
5min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Abrikozenlikeur
30min
Gekruide noten
45min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1u.
Miso carbonara udon noedels
25min
Spaanse risotto
40min