Geräte und Zubehör
Gazellehoorns
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
25 stuks
Zutaten
-
suiker170 g
-
ongezouten boter in stukken80 g
-
bloem200 g
-
citroen enkel de geraspte zeste1
-
oranjebloesemwater110 g
-
amandelen, gepeld250 g
-
kaneel2 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
3 g
Brennwert
598 kJ /
143 kcal
Fett
8 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Marokko
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Soefganiots
2 Std.
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Citroenkoekjes
Keine Bewertungen
Pastilla met kip
1 Std. 10 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min
Harira
7 Std.