Geräte und Zubehör
Sinaasappel Sponge Cake
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
8 portie
Zutaten
-
patisseriebloem voor bebloemen cakevorm
-
suiker plus extra om te bestrooien250 gram
-
sinaasappel ongepeld, in vieren1
-
eieren3
-
100 gram boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukkenzonnebloemolie plus extra voor het invetten100 gram
-
130 g room, elk type (van koemelk)volle yoghurt130 g
-
patisseriebloem250 g
-
bakpoeder15 g
-
zout1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
200.4 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
1627 kJ /
388.9 kcal
Fett
15.1 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
58.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Hugo spritz
25 Std. 10 Min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 Min
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min