Geräte und Zubehör
Taart van pindakaas en chocolade
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 porties
Zutaten
-
ongezouten boter130 g
-
zelfrijzende bloem80 g
-
bloem70 g
-
havervlokken100 g
-
gedroogde, geraspte kokosnoot70 g
-
bruine suiker70 g
-
knapperige pindakaas120 g
-
honing80 g
-
ei1
-
melkchocolade druppels160 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7.2 g
Brennwert
1500 kJ /
357 kcal
Fett
23.1 g
Ballaststoffe
3.4 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zoete verleiding
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Champignontaart
Keine Bewertungen
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Koekjes met chocoladedragees
1 Std.
Chocolade toffee cake
2 Std.
Knapperige koekjes
1 Std. 30 Min
Groene bron
10 Min
Taart van appelcrumble en meringue
2 Std.
Zweedse worteltaart
2 Std.
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min