Geräte und Zubehör
Caponata
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
water32 oz
-
salt1 tbsp
-
eggplant cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)17 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems10 sprigs
-
fresh basil leaves plus extra to garnish12
-
onion halved (approx. 1 med. onion)7 oz
-
celery cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)3 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
diced tomatoes (14.5 oz), drained1 can
-
red wine vinegar1 oz
-
red bell pepper seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)10 oz
-
pitted Kalamata olives2 oz
-
capers rinsed and drained1 oz
-
salt¼ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
toasted pine nuts to garnish1 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1526.7 mg
Eiweiß
3.5 g
Brennwert
638 kJ /
152.5 kcal
Fett
9.5 g
Ballaststoffe
5.8 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
15.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Veggie Table
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Monster Mash with Black Sesame Crackers
1 Std. 10 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Ratatouille
40 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.