Geräte und Zubehör
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then slicedfresh porcini mushrooms sliced100 g
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
dried tagliatelle300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
11 g
Brennwert
1659 kJ /
396 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
54 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy Pea Pasta
25 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 Min
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 5 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min