Geräte und Zubehör
Fajitas
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
8 portions
Zutaten
-
fajita seasoning homemade or packaged1 oz
-
olive oil1 oz
-
lime juice2 oz
-
chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (approx. ½ in. x 3 in.)24 oz
-
red onions cut in half and sliced (approx. ⅛ in.). divided9 oz
-
water30 oz
-
green bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)7 oz
-
red bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)7 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
-
flour tortillas (approx. 8 in.)8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
737.3 mg
Eiweiß
24.1 g
Brennwert
1329.4 kJ /
317.7 kcal
Fett
9.6 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
32.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TEX-MEX COOKBOOK
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chili Taco Dip
1 Std.
Brisket Burrito
1 Std. 30 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Pork Tortas
2 Std. 20 Min
Fajita Seasoning
5 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Chicken Tacos
1 Std. 10 Min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Chicken Fajita Soup
50 Min