Geräte und Zubehör
Kumara sausage rolls
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
32 pieces
Zutaten
-
brown onion cut into quarters1
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
olive oil20 g
-
harissa2 tbsp
-
water500 g
-
kumara peeled and cut into pieces (2 cm)600 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
ground black pepper to season
-
ready-made puff pastry (25 x 25 cm)4 sheets
-
egg lightly beaten1
-
sesame seeds for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
124.1 mg
Eiweiß
3.3 g
Brennwert
479.6 kJ /
114.2 kcal
Fett
6.4 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
10.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kiwi creations from New Zealand
16 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Kumara pie
1 Std. 45 Min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 Std.
Mexican stack
45 Min
Satay noodle salad
35 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Basic bread
1 Std. 35 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min