Geräte und Zubehör
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Filling
-
dried tarragon1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
salt½ tsp
-
lemon peel thin peel only, no pith½ oz
-
mascarpone cheese6 oz
Roulade
-
chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless4
-
prosciutto8 slices
-
baby spinach2 oz
-
shallots3 oz
-
unsalted butter1 oz
-
white wine6 oz
-
chicken stock low sodium10 oz
-
dried tarragon1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
fingerling potatoes12 oz
-
salt¼ tsp
-
all-purpose flour3 tbsp
-
heavy whipping cream2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
37 g
Brennwert
2402 kJ /
574 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Tasty Chicken
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Chicken Marsala
40 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min