Geräte und Zubehör
Braised Chicken with Chestnuts
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
vegetable oil10 g
-
star anise2
-
ground Sichuan pepper (optional) (see tip)1 tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (5 cm)500 g
-
cooked chestnuts, peeled300 g
-
dark soy sauce10 g
-
light soy sauce30 g
-
granulated sugar10 g
-
water200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
spring onions cut in pieces (4 cm), for garnishing2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
28 g
Brennwert
625 kJ /
149 kcal
Fett
15 g
Kohlenhydrate
39.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese new year
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Braised pork belly
55 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Chawanmushi
1 Std. 15 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Stir-fried Clams
35 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min