Geräte und Zubehör
Pearl Rice Meatballs
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
32 pieces
Zutaten
-
200 g sushi ricewhite glutinous rice200 g
-
water plus extra for soaking
-
pork belly, boneless and skinless cut in pieces (5 cm) (see variation)350 g
-
10 g dried shiitake mushrooms, soaked (see tip)fresh shiitake mushrooms (approx. 50 g)3 - 4
-
carrot25 g
-
20 g red radishes, halvedfresh water chestnuts skinned, halved20 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)20 g
-
ground white pepper2 pinches
-
salt½ tsp
-
sugar½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
soy sauce20 g
-
water600 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
3 g
Brennwert
225 kJ /
54 kcal
Fett
2 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Shacha Sauce
1 Std. 10 Min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 Std. 45 Min
Buddha's Delight
55 Min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 Std. 10 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 Min
Yam Rice
45 Min