Geräte und Zubehör
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
su1000 g
-
tuz1 ¼ tk
-
zeytinyağı1 tk
-
makarna, kurutulmuş örn. Penne350 g
-
limon kabuğu ve 1/2 limonun suyu1
-
kabak parçalara bölünmüş (3 cm)350 g
-
krema az çırpılmış230 g
-
toz karabiber½ tk
-
füme somon küp küp kesilmiş220 g
-
frenk soğanı dilimlenmiş (5 mm)20 dal
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
27.7 g
Brennwert
2192 kJ /
524 kcal
Fett
16.2 g
Kohlenhydrate
66.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay ve Doyurucu Tarifler
28 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 Min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 Min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 Min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 Min
Somon Tartar
10 Min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 Std.
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 Min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40 Min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Keine Bewertungen
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Keine Bewertungen