Geräte und Zubehör
Somon Tartar
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
3 porsiyon
Zutaten
-
pembe tane karabiber süslemek için ekstra pembe karabiber1 tk
-
dereotu yaprağı süslemek için ekstra dereotu2 dal
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız 3 parçaya bölünmüş300 g
-
limon suyu40 g
-
zeytinyağı2 yk
-
Worcestershire sosu½ tk
-
tuz½ tk
-
toz karabiber1 tutam
-
körpe roka veya karışık yeşillik100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
10 g
Brennwert
560 kJ /
134 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kolay Fikirler
200 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Hint Usulü Köri ve Tereyağlı Tavuk (Butter Chicken)
1 Std.
Domatesli Risotto
30 Min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
50 Min
Soğanlı Tarte Flambe
1 Std.
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Limonlu Sorbe
12 Std. 15 Min
Balkabaklı Risotto
25 Min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30 Min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min
Mantarlı Risotto
40 Min