Geräte und Zubehör
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
Vegetables
-
water1000 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
cauliflower medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets1
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Béchamel
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
unsalted butter diced40 g
-
plain flour40 g
-
wholegrain mustard (optional)1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste¼
-
ground black pepper or to taste¼
-
milk550 g
-
smoked haddock skinless, cut in pieces (3-4 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
26.2 g
Brennwert
1329 kJ /
316 kcal
Fett
10.8 g
Kohlenhydrate
27.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Family Table
65 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Kedgeree
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 h
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 h 30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 h 20 min
Creamed Cod
45 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 h
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Tuna Pasta Bake
1 h
Prawn and Chorizo Paella
45 min