Geräte und Zubehör
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
bloem300 g
-
maïzena (zetmeel)25 g
-
bakpoeder20 g
-
zeezout5 g
-
paprikapoeder15 g
-
karnemelk200 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)100 g
-
ui in vier gesneden120 g
-
zoete maïskorrels400 g
-
boter in blokjes50 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
kippendij, zonder vel, ontbeend600 g
-
olie500 g
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
13.5 g
Brennwert
1979 kJ /
473 kcal
Fett
35.8 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Amerikaanse pannenkoeken
40 Min
Poedersuiker
5 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Indische kippenburger
4 Std.
Hot dogs
35 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 Std. 5 Min