Geräte und Zubehör
Midyeli Penne
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
su gerekirse ekstra250 g
-
sızma zeytinyağı servis için ekstra30 g
-
4 - 5 dal kişniş yaprağımaydanoz yaprağı, taze4 - 5 dal
-
su250 g
-
kabuklu midye, temizlenmiş1000 g
-
sızma zeytinyağı30 g
-
soğan ikiye bölünmüş30 g
-
diş sarımsak3
-
pul biber (optional)⅓ tk
-
sek beyaz şarap (optional)50 g
-
kiraz domates ikiye bölünmüş120 g
-
domates salçası40 - 50 g
-
tuz1 tutam
-
penne (boru şeklinde makarna) veya benzer türde kısa kuru makarna350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
17 g
Brennwert
2011 kJ /
480 kcal
Fett
15 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Kuru Cacık (Tzatziki)
20 Min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Domates Soslu Spagetti (TM7)
55 Min
Kapari, Zeytin ve Domates Soslu Spagetti
25 Min
Mango Cheesecake
Keine Bewertungen
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Keine Bewertungen
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 Min
Sebze Suyu
3 Std. 15 Min
Somonlu ve Çin Lahanalı Pirinç Salatası
Keine Bewertungen
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 Min
Ispanak ve Bademli Pesto
10 Min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min