Geräte und Zubehör
Kuru Cacık (Tzatziki)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
salatalık kabuğu soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış (soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış hali 350 g), parçalara bölünmüş (2-3 cm)350 g
-
tuz1 ¼ tk
-
diş sarımsak1
-
dereotu yaprağı10 g
-
zeytinyağı20 g
-
350 g yoğurtsüzme yoğurt350 g
-
4 tk sirkelimon suyu (optional)4 tk
-
karabiber¼ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
766.1 mg
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
543.8 kJ /
130 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ispanak ve Muzlu Smoothie
10 Min
Düşes Patatesler
1 Std. 10 Min
Vejeteryan Köfteler
1 Std. 10 Min
Erik Clafoutis
1 Std. 15 Min
Rendelenmiş Patates Pancake
55 Min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
Keine Bewertungen
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Keine Bewertungen
Pad Thai
45 Min
Mozzarella Peynirli ve Domatesli Omlet
30 Min
Yeşil Tonlarda Naked Kek
3 Std.
Cacık
15 Min