Geräte und Zubehör
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std.
4 porsiyon
Zutaten
-
sarımsak30 g
-
taze biberiye5 dal
-
150 g jambon, dilimlenmişdomuz pastırması dilimlenmiş150 g
-
hindi budu, derisiz, kemikli800 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber3 tutam
-
zeytinyağı2 yk
-
su1300 g
-
patates parçalara bölünmüş (4 cm)600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Eiweiß
51 g
Brennwert
2174 kJ /
520 kcal
Fett
23 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Haşlanmış Spagetti
25 Min
Hindistan Cevizi Sütlü Pilav ve Körili Tavuk
1 Std. 50 Min
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
55 Min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
10 Min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
2 Std. 30 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 Std. 15 Min
Beyaz Peynirli ve Acılı Dip
Keine Bewertungen
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Keine Bewertungen
Kıtırlı Challah Ekmeği
1 Std. 30 Min
Surimi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1 Std. 20 Min
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1 Std. 20 Min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 Min