Geräte und Zubehör
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon finely grated zest of half and 25 g juice1
-
4 white fish fillets, skinless, (150-180 g each)fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)4
-
garlic clove1
-
fresh root ginger (optional) peeled, cut in round slices (2 mm), to taste5 - 10 g
-
shallots halved100 g
-
100 g onions, quarteredleeks white part only, cut in pieces100 g
-
celery stalks cut in pieces100 g
-
350 g carrots, cut in pieces (see tip)frozen green peas350 g
-
water450 g
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes cut in pieces (1 cm)250 g
-
400 g mixed vegetables, (e.g. carrots, courgettes, potatoes, mushrooms), sliced (5 mm)broccoli florets400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
single cream to taste50 - 100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
44 g
Brennwert
2984 kJ /
713 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
10.7 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simple Ideas
201 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Steamed Salmon Parcels
55 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min