Geräte und Zubehör
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
1 Total recipe
Zutaten
Ginger dipping sauce
-
fresh ginger peeled and cut into pieces120 g
-
eschalots30 g
-
oil100 g
-
salt½ tsp
Chilli dipping sauce
-
fresh long red chillies trimmed100 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic cloves30 g
-
white vinegar100 g
-
salt to taste1 tsp
-
white sugar to taste2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Total recipe
Natrium
3376.2 mg
Eiweiß
2.6 g
Brennwert
2228.9 kJ /
530.6 kcal
Fett
50.9 g
Ballaststoffe
10.1 g
gesättigte Fettsäuren
10.7 g
Kohlenhydrate
12.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asian Essentials
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Char Kway Teow
15 Min
Nasi Lemak
45 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Masala Squid
25 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Nyonya Spice Paste
15 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Chicken Porridge
35 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min