Geräte und Zubehör
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Zubereitung 35 Min
Gesamt 7 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Piri Piri Chicken
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies stems removed, halved4
-
dried bird's eye chillies to taste2 - 4
-
smoked paprika½ Tbsp
-
coarse sea salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
olive oil100 g
-
red wine vinegar50 g
-
uncooked, whole chicken spatchcocked (see tip)1500 g
Vegetable Salad
-
mixed vegetables cut in pieces (5-6 cm), (e.g. celeriac, broccoli, carrots, peppers)500 g
-
mayonnaise100 g
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
44 g
Brennwert
3317 kJ /
792 kcal
Fett
66 g
Ballaststoffe
4.1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 Min
Tandoori Marinade
10 Min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 Std.
Chicken Stock Paste
45 Min
Butter Chicken
50 Min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1 Std. 15 Min
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 Min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min