Geräte und Zubehör
Finger lime tarts
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
10 portions
Zutaten
Pastry
-
butter chilled and cut into pieces100 g
-
hazelnuts60 g
-
quinoa flakes40 g
-
plain flour for dusting
-
wholemeal plain flour60 g
-
egg1
-
cold water2 - 3 tsp
Filling
-
limes zest only, to taste3 - 4
-
raw sugar2 tbsp
-
honey (see Tips)60 g
-
freshly squeezed lime juice150 g
-
cornflour2 tsp
-
coconut milk150 g
-
eggs2
-
egg yolks3
-
finger lime powder (optional - see Tips)1 tsp
-
finger limes to serve
-
whipped cream to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
1152.3 kJ /
274.4 kcal
Fett
17.8 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
21.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wholefood child
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Crème brûlée
7 Std.
Béchamel sauce
20 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Hazelnut quince friands
2 Std. 25 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min