Geräte und Zubehör
Curried green beans
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
water plus an extra 1 tablespoon620 g
-
green beans trimmed and cut into small pieces (5 mm)500 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
curry powder2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
apple cider vinegar150 g
-
white sugar80 - 100 g
-
salt1 tsp
-
cornflour1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
379 mg
Eiweiß
2.4 g
Brennwert
625.6 kJ /
149 kcal
Fett
5.3 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
21.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 40 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
ABC butter
30 Min
South African yellow rice
20 Min
Zucchini lasagne
1 Std. 30 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Pumpkin fritters
35 Min
Spiced roasted mixed nuts
25 Min
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min
South African curry mince
45 Min