Geräte und Zubehör
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Chipotle Oil
-
chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)½ oz
-
safflower oil5 oz
-
white wine1 ½ oz
Chipotle Sabayon
-
egg yolks from large eggs6
-
white wine vinegar2 tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter4 tbsp
-
maitake mushrooms large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)4
Poached Eggs
-
water73 oz
-
vinegar1 tsp
-
vegetable oil to grease
-
large eggs4
-
sourdough bread (1 in. thick), toasted4 slices
-
fresh chives sliced, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
25 g
Brennwert
4088 kJ /
958 kcal
Fett
62 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
74 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cook Like a Chef
12 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Cauliflower Mash
25 Min
Burnt Orange
2 Std. 15 Min
Keto Cauliflower Breadsticks
55 Min
Steak Tartare
15 Min
Oysters Rockefeller
25 Min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1 Std.
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Low Carb Berry Jam
35 Min
Hazelnut Chocolate Atole
15 Min
Irish Seafood Chowder
55 Min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 Min
Garlic Shrimp
35 Min