Geräte und Zubehör
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
Zubereitung 45 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
10 slices
Zutaten
Cake
-
pecan nut halves plus extra for decorating80 g
-
soft dark brown sugar190 g
-
dairy-free spread100 g
-
tinned coconut milk150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)250 g
-
red apple (approx 100 g), cored, quartered1
-
self-raising flour250 g
-
vegetable oil plus extra for greasing120 g
-
ground linseeds mixed with 5 Tbsp water2 Tbsp
-
baking powder1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
Cashew Cream Frosting
-
cashew nuts240 g
-
sugar10 g
-
coconut oil50 g
-
tinned coconut milk100 g
-
natural vanilla extract½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
10 g
Brennwert
2680 kJ /
644 kcal
Fett
45 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 Std. 15 Min
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
9 Std. 10 Min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 Std. 20 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 Std. 10 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Gluten-free Mince Pies
1 Std. 30 Min
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Vegan Coconut Cake
50 Min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 Std. 50 Min