Geräte und Zubehör
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
Carrot and Ginger Dressing
-
carrots in pieces (1 in.)5 oz
-
ginger peeled1 in.
-
scallions white parts only (approx. 5 scallions)1 ½ oz
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
sugar1 pinch
-
salt to taste
Kale Salad
-
lacinato kale center rib removed, thinly sliced, divided4 oz
-
lemon juice1 oz
-
rainbow carrots peeled in ribbons6 oz
-
sunflower seeds to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
3 g
Brennwert
1887 kJ /
451 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fresh Start Detox
10 Rezepte
USA
USA
Holidays at Home
28 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Cauliflower Tabbouleh
10 мин.
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 мин.
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 мин.
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 мин.
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1ч. 5 мин.
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 мин.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 мин.
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 мин.
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 мин.
Chopped Asian Salad
20 мин.
Beet Salad
15 мин.
Southwest Quinoa
40 мин.