Geräte und Zubehör
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
3 porties
Zutaten
-
aardappel, melig in stukken120 g
-
bloemkool in roosjes270 g
-
varkenshaasje in stukken60 g
-
water500 g
-
duindoorn sap25 g
-
koolzaadolie25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8 g
Brennwert
630 kJ /
155 kcal
Fett
9 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Zachte Appelcake
50 Min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Kracht Muesli
25 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Béchamelsaus
15 Min