Geräte und Zubehör
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
red bell peppers quartered, stem and seeds removed4
-
yellow onions sliced in rounds (¼ in.)2
-
garlic cloves2
-
olive oil to drizzle and rub
-
flank steaks32 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Red Pepper Sauce
-
olive oil4 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
461 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
1900 kJ /
454 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
5 Simple Ingredients
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 Std. 50 Min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min
Mediterranean Chicken
35 Min