Geräte und Zubehör
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
dried shrimp (see Tips)20 g
-
water for soaking
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil30 g
-
carrot cut into thin slices60 g
-
Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
gluten free cornflour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil4 - 5 drops
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
353.6 mg
Eiweiß
3.2 g
Brennwert
470.3 kJ /
112 kcal
Fett
8.8 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
4.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Around Asia
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Mapo tofu
15 Min
Fried Beehoon
20 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Braised Yee Mee
30 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min