Geräte und Zubehör
Pasta with Vegetable Ragout
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Ragout
-
olive oil30 g
-
garlic clove1
-
onions sliced50 g
-
celery cut in pieces (2 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)50 g
-
courgette cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomato passatatomato sauce400 g
-
water100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing5
Pasta
-
water1000 g
-
fine sea salt½ tsp
-
dried pasta (e.g. penne)320 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
749 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1713 kJ /
407 kcal
Fett
10 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
63 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
7 Days of Healthy Eats
24 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Autumn Dinners
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Sun-Sational Savings
7 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Veggie Lover
10 Rezepte
International
International
Your First Month Mixing
55 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min
Carrot and Sesame Burgers
1 Std. 15 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min