Geräte und Zubehör
Salmon and Leek Parcel with Rice
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 portion
Zutaten
-
dill, fresh leaves only10 gram
-
leek halved lengthways, then sliced (5 mm)450 gram
-
water860 gram
-
mascarpone180 gram
-
sea salt plus extra to taste1 teaspoon
-
black pepper, ground plus extra to taste¼ teaspoon
-
basmati rice400 gram
-
oil1 tablespoon
-
salt1 ½ teaspoon
-
salmon fillet, fresh, skinless600 gram
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
37 g
Brennwert
2550 kJ /
609 kcal
Fett
39 g
Ballaststoffe
5.2 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Miso carbonara udon
25 Min
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
2 Std. 10 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Beef chili with lemon feta
45 Min
Lasagna rolls
1 Std.
Potato and vegetable purée
45 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Noodle soup
35 Min
Lentil and chorizo stew
3 Std. 45 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min