Geräte und Zubehör
Duszone warzywa
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 porcje
Zutaten
-
2 ząbki czosnku
-
10 g oliwy z oliwek
-
300 g kapusty pak choi pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
-
½ łyżeczki soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porcję
Natrium
339.8 mg
Eiweiß
1.2 g
Brennwert
143 kJ /
34.2 kcal
Fett
2.6 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
2.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
KULINARNE ABC
203 Rezepte
Polen
Polen
Das könnte dir auch gefallen
Pasztet z brukwi
2 Std. 5 Min
Mielenie mięsa
35 Min
Rozdrabnianie parmezanu
5 Min
Siekanie cebuli
5 Min
Piana z białek
5 Min
Nadziewane warzywa
1 Std. 20 Min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 Min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 Min
Purée warzywne
45 Min
Tagliatelle z marchewki i cukinii
35 Min