Geräte und Zubehör
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
mixed dried mushrooms30 g
-
boiling water250 g
-
vegan hard cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus 1 Tbsp40 g
-
mixed fresh mushrooms sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)350 g
-
dry Marsala winebrandy50 g
-
freekeh200 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
water200 g
-
almond milk (see tip)200 g
-
fresh sage leaves12
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
321 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1280 kJ /
307 kcal
Fett
19 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant-based Kitchen
30 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Leftover Curry
1 Std. 10 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min