Geräte und Zubehör
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Salad
-
blanched hazelnuts50 g
-
butternut squash peeled, diced (1-2 cm)500 g
-
onions cut in wedges120 g
-
courgettes sliced in rounds (1 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
amaranth grains200 g
-
water600 g
-
fine green beans200 g
Dressing
-
garlic clove1
-
fresh chives cut in pieces (3 cm)10 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
olive oil30 g
-
orange juice freshly squeezed50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pomegranate seeds100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
578 mg
Eiweiß
9 g
Brennwert
1391 kJ /
333 kcal
Fett
17 g
gesättigte Fettsäuren
22 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant-based Kitchen
30 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min