Geräte und Zubehör
Roast pork with sage and cranberry stuffing
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 35 Min
10 portions
Zutaten
-
boneless pork leg roast1800 g
-
rock salt plus extra for crackling1 tbsp
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces130 g
-
pumpkin seeds25 g
-
sunflower seeds25 g
-
fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)2 - 3 sprigs
-
streaky bacon cut into pieces60 g
-
onion cut into quarters100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pork mince250 g
-
dried cranberries30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
944.5 mg
Eiweiß
46.6 g
Brennwert
1728.7 kJ /
411.6 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
3.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mango daiquiri
5min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Beef brisket chilli con carne
7h
Chilli con carne
40min
Pork belly ramen
4h 10min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Prawn saganaki with feta
35min
Lamb Moussaka
1h 30min
Rocky road Christmas trees
24h 30min
Prosciutto and basil egg cups
40min
Prawn and chicken laksa
40min