Geräte und Zubehör
Beef tapenade crostini
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
20 pieces
Zutaten
Tapenade
-
garlic clove1
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
pitted Kalamata olives100 g
-
green chilli deseeded and cut into halves (optional)1
-
olive oil20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Beef tapenade
-
beef fillet sinew trimmed300 - 350 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
garlic clove1
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water500 g
Assembly
-
baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)1
-
olive oil for brushing
-
sour cream50 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
Roma tomatoes cut in halves lengthways, then cut into thin slices2
-
micro herbs for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
227.1 mg
Eiweiß
5.8 g
Brennwert
397 kJ /
94.5 kcal
Fett
4.5 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
7.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
High Tea
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Chicken banh mi
4 Std. 35 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Asian dipping sauce
25 Min
Pineapple and orange glazed ham
2 Std.
Raspberry soufflés
1 Std. 35 Min
Citrus seafood salad
1 Std.
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Blackberry frozen yoghurt
12 Std. 5 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Honey, soy and mustard marinade
5 Min