Geräte und Zubehör
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Korean barbecue sauce and pork
-
water80 g
-
cornflour1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
soy sauce40 g
-
rice wine vinegar50 g
-
soft brown sugar60 g
-
pork fillet trimmed (see Tips)350 - 400 g
Rice salad
-
white cabbage cut into pieces (5 cm)100 g
-
Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated1 - 2 bunches
-
jasmine rice250 g
-
water900 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
ground black pepper to season
-
fresh bean sprouts130 g
-
red capsicum cut into matchsticks1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
-
black sesame seeds1 - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1464.7 mg
Eiweiß
35.8 g
Brennwert
1966.8 kJ /
468.3 kcal
Fett
5.3 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
66.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
MEATER+®
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Hoisin pork bowl
45 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 Min